Στήριξη στα άτομα με προβλήματα μνήμης

0

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  ενημερώνει πως στα πλαίσια του προγράμματος «Διασύνδεση του Κέντρου Ημέρας Πατησίων για την άνοια με μονάδες ΟΤΑ για την Τρίτη ηλικία» της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ»,  ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα στις 6μ.μ. δωρεάν διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα: «Όλοι μαζί δημιουργούμε φιλικές κοινότητες και υπηρεσίες για τα άτομα με προβλήματα μνήμης».

Η έναρξη 1ου κύκλου θα γίνει στις 13/01/2021 και οι επόμενοι κύκλοι συναντήσεων έχουν προγραμματιστεί για τις: 24/02, 07/04, 26/05, 07/07 και 29/09.

Στο Σχολείο Φροντιστών δίνεται η ευκαιρία στους φροντιστές ασθενών με νόσο Alzheimer και άλλες μορφές άνοιας:

  • να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους φροντιστές ασθενών
  • να ενημερωθούν και να πάρουν συμβουλές από επαγγελματίες υγείας
  • να αποφορτιστούν για λίγο από το βαρύ πρόγραμμά τους, πίνοντας καφέ και αφιερώνοντας παράλληλα λίγο χρόνο στον εαυτό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Ημέρας Αγίου Ελευθερίου, Ηλία Ζερβού 94, Άγιος Ελευθέριος (πλησίον σταθμού Αγίου Ελευθερίου).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 22 88 515 –210 22 88 551 και ώρες 09:00 – 15:00.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος: Δρ. Αντώνης Μούγιας, Ψυχίατρος.

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Μελέτη και έκδοση τεκμηρίων του Μικρασιατικού Ελληνισμού
Επόμενο άρθροΦορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.