Κακοκαιρία ΝΦ-ΝΧ: Θερμαινόμενος χώρος για φιλοξενία ευάλωτων ομάδων

0

O Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή της Αττικής ανοίγει από την Παρασκευή 15/01 το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΣ» (Ν. Τρυπιά 31 – Νέα Φιλαδέλφεια), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι  έχουν ανάγκη (άστεγοι, πολίτες με επισφαλή κατοικία, παρέχοντας τροφή και υπνόσακους), με τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης έναντι της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο χώρος θα λειτουργεί από σήμερα το βράδυ στις 10 μ.μ έως το πρωί της Τετάρτης 20/01, οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες.

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας:
Μ. Κουτσάκης (τηλ. επικοινωνίας: 6907712068)

Προηγούμενο άρθροΤέλη Κοιμητηρίου: “Ο τέως δήμαρχος πάλι διαστρέβλωσε την πραγματικότητα!”
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Διανομή Προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. την Πέμπτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.