Δελτίο τύπου της Δύναμης Πολιτών

0
Από τον τέως δήμαρχο Αρ. Βασιλόπουλο λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Εν κρυπτώ αύξηση 25% στα τέλη κοιμητηρίου από τη διοίκηση Βούρου

Κατόπιν καταγγελιών δημοτών, που μας ανέφεραν υπέρογκες αυξήσεις στα τέλη κοιμητηρίου, διαπιστώσαμε ότι πράγματι η διοίκηση Βούρου σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και χωρίς να υπάρχει γραπτή εισήγηση για αυξήσεις (!!!), δέχθηκε και ψήφισε προφορική εισήγηση του κ. Τάφα για αύξηση των τελών κατά 25% για τους δημότες και τους κατοίκους!!! Υπενθυμίζουμε ότι από το 2016 η διοίκηση της Δύναμης πολιτών είχε ψηφίσει μειωμένα τέλη για τους δημότες και τους κατοίκους, τα οποία και είχαν λάβει έγκριση νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Σήμερα η δημοτική αρχή καταργεί τις μειώσεις για τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης σε μία προφανή προσπάθεια να γεμίσουν οι ίδιοι οι δημότες το ταμείο του Δήμου, το οποίο υπέστη απώλειες της τάξεως των 80.000 ευρώ το έτος από την εφαρμογή του νόμου της ΝΔ για μεταφορά της αρμοδιότητας διαχείρισης του παγκαρίου στη Μητρόπολη.

Πρόκειται για ένα ακόμη χαράτσι που επιβάλλει στους πολίτες η διοίκηση Βούρου, ύστερα από την περσινή αύξηση του Δημοτικού φόρου κατά 25%, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο αυτής της διοίκησης. Από τη μία σφιχταγκάλιασμα με την κυβέρνηση της ΝΔ που περικόπτει πόρους από την Τοπική αυτοδιοίκηση και από την άλλη φορολόγηση των πολιτών προκειμένου να ισοφαριστούν οι απώλειες. Καταγγέλλουμε την αύξηση τελών που ψήφισε η διοίκηση Βούρου και καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να υποστηρίξουν το αίτημά μας να εισαχθεί το θέμα σε επόμενο Δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να ακυρωθούν οι αντιλαϊκές αυτές αυξήσεις.

13/01/2021

Για τη Δύναμη πολιτών

Άρης Βασιλόπουλος (επικεφαλής)

Ανανιάδης Νικόλαος (δημοτικός σύμβουλος)

Ανεμογιάννης Γεώργιος (δημοτικός σύμβουλος)

Εμμανουήλ Δανάη (δημοτική σύμβουλος)

Καλαμπόκης Ιωάννης (δημοτικός σύμβουλος)

Ντάτσης Κωνσταντίνος (δημοτικός σύμβουλος)

Προηγούμενο άρθροΣχόλιο του Αλέκου Γούλα
Επόμενο άρθροΤέλη Κοιμητηρίου: “Ο τέως δήμαρχος πάλι διαστρέβλωσε την πραγματικότητα!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.