Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ευχαριστίες…

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διένειμε κατά την περίοδο των φετινών εορτών (τα Σαββατοκύριακα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς) μερίδες φαγητού, γλυκά (κουραμπιέδες & μελομακάρονα) και τρόφιμα (όσπρια) στους ωφελούμενους των Δομών Σίτισης & Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σκοπός και στόχος ήταν όπως αναφέρει στην ενημέρωσή του η διοίκηση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ: “να ζήσουμε όλοι μαζί το εορταστικό κλίμα, να μπορέσουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον μέσα σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε και κανείς συμπολίτης μας, να μην αισθανθεί μόνος και παραμελημένος.“.

Επίσης αναφέρει πως για πρώτη φορά: “διανεμήθηκαν φαγητό, ροφήματα, ειδή ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα και υπνόσακοι, στους αστέγους αλλά και σε όσους ζουν σε επισφαλή κατοικία που κατέλυσαν στο θερμαινόμενο χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου «ΙΩΝΙΚΟΣ – ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ», που είχε ορισθεί για την αντιμετώπιση των αναγκών στα πλαίσια των εκτάκτων μέτρων αντιμετώπισης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, από 15/01/21 έως 20/01/2021“.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος για την Κοινωνική Πολιτική & Προαγωγή της Δημόσιας Υγείας του Δήμου, Ανθή Παπακώστα, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στις επιχειρήσεις, στους φορείς και στους πολίτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προσφοράς ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά που διανεμήθηκαν.

Ειδικές ευχαριστίες:

  • Στο Σωματείο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, το οποίο προσέφερε 680 μερίδες ζεστού φαγητού.
  • Στον ιδιώτη (που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση του ονόματός του), ο οποίος προσέφερε  500 κιλά γλυκά (κουραμπιέδες & μελομακάρονα) και 300 κιλά όσπρια και
  • Στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ», όπου στα πλαίσια της πρόσφατης συνεργασίας μας, προσέφερε μέσω του προγράμματος Fabric Republic, είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα κλπ.).

Επίσης η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά: όσους στηρίζουν τις κοινωνικές δομές, τους εθελοντές δημότες που προσφέρθηκαν και βοήθησαν στην προετοιμασία και διανομή των ανωτέρω ειδών, καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου, για την εξαιρετική δουλειά τους. Τελικός στόχος της δημοτικής αρχής -όπως αναφέρει- είναι: “το χτίσιμο μιας ειλικρινούς μελλοντικής συνεργασίας και σχέσης, στο  πλαίσιο της ανιδιοτελούς προσφοράς και βοήθειας στο συνάνθρωπο, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που διάγουμε, στεκόμενοι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη καθώς και στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας“.

Τέλος, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν αυτά που μπορούσαν ώστε να συγκεντρωθούν ορισμένα από τα αγαθά που διανεμήθηκαν σε συμπολίτες μας κατά την διάρκεια των εορτών, όπως φυσικά και τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές του δήμου μας για την καθημερινή και παράλληλα εξαιρετική δουλειά τους σε αυτόν τον ευαίσθητο και ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα δράσης μας. Δήμος, εργαζόμενοι και εθελοντές δημιουργούμε μια ειλικρινή σχέση συνεργασίας, προσφοράς και αλληλεγγύης, ιδιαίτερα χρήσιμης στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. 


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!