Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

“Άστεγος” ο Φιλοζωικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας…

Απομακρύνεται η εγκατάσταση του φιλοζωικού συλλόγου στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας που φιλοξενεί τα αδέσποτα ζώα έως το τέλος του μήνα, χωρίς δυστυχώς να έχει βρεθεί -εδώ και πολλά χρόνια- άλλος κατάλληλος χώρος για να μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις φιλοξενίας…

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας:

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ο Δήμος έχει την υποχρέωση να προγραμματίσει εντός των επόμενων ημερών την άμεση μετεγκατάσταση του φιλοζωικού συλλόγου της πόλης μας διότι ο χώρος εντός του άλσους που φιλοξενούνται έως σήμερα οι μικροί μας φίλοι έχει δυστυχώς κριθεί παράνομος από τις αρμόδιες αρχές.

 

Παρά το εξαιρετικό έργο που επιτελείται εδώ και πολλά χρόνια από τα μέλη του συλλόγου αλλά και από εθελοντές συμπολίτες μας, τόσο ο φιλοζωικός σύλλογος όσο και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, έχουν δεχθεί αλλεπάλληλα έγγραφα από την Πολιτεία και το Δασαρχείο που ειδοποιούν για την αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών στις 23/01/2019 (αριθμ. απόφ. 99/2019) που μας υποχρεώνει να απομακρύνουμε έως τις 31/01 την εν λόγω εγκατάσταση από το άλσος μας.

 

Εάν δεν το πράξουμε η επιβολή υπέρογκου προστίμου στο οποίο ο Δήμος μας θα αδυνατεί να ανταπεξέλθει, είναι δεδομένη.

 

Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τον φιλοζωικό σύλλογο της πόλης μας βρισκόμαστε στην διαδικασία εύρεσης και διαμόρφωσης νέου χώρου εγκατάστασης των αδέσποτων φίλων μας.

 

Για την ομαλή όμως μετάβαση στη νέα εγκατάσταση η οποία όπως γίνεται αντιληπτό απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα καθώς και για την υποβοήθηση του έργου του φιλοζωικού συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, καλούμε τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν να βρουν τον καλύτερό τους φίλο, υιοθετώντας ένα αδέσποτο από το άλσος της πόλης μας  (τηλ.: 2132049003, 004 -γραφείο Δημάρχου).


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!