Συναντήσεις Δημάρχου με εκπροσώπους συλλόγων

0

Συναντήσεις ενημέρωσης και συνεργασίας του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου, της εντεταλμένης  συμβούλου Εθελοντισμού Σοφίας Αλεφραγκή και του προέδρου της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας (και υπευθύνου υλοποίησης των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου) Ηλία Γκρίντζαλη, με εκπροσώπους πολιτιστικών και εθελοντικών συλλόγων της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Στις συναντήσεις παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν όλα εκείνα που έχουν σχεδιαστεί εν όψει των εορτών (Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), αλλά και όλα όσα πρέπει να γίνουν το 2021, έτος με ιδιαίτερους συμβολισμούς για την πατρίδα μας, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, και για τα οποία η δημοτική αρχή επιθυμεί τη στενή συνεργασία των συλλόγων και των φορέων της πόλης.

Συγκεκριμένα οι συναντήσεις που έγιναν μέχρι σήμερα ήταν με εκπροσώπους: των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, της Ένωσης Κρητών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, του Παραδοσιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Η Φιλαδέλφεια», του συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ο Μάρκος Μπότσαρης», της θεατρικής ομάδας του Δήμου «οι Ονειρωδοί», του συλλόγου «Πολιτιστική Αναγέννηση» Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, του συλλόγου Αντιοχειτών «ο Μ. Αλέξανδρος», του συλλόγου Γονέων – κηδεμόνων & φίλων ΑμεΑ «Ανοιχτή Αγκαλιά», του πολιτιστικού συλλόγου “Ανέμη”, του πολιτιστικού φυσιολατρικού επιμορφωτικού συλλόγου “ΟΑΣΗ – ΔΡΩΜΕΝΟ” και με του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Το Πρόγραμμα των online Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Επόμενο άρθροΒίντεο: Το Live streaming του Δημοτικού συμβουλίου (14/12/2020)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.