ΝΦ-ΝΧ: Φορητοί υπολογιστές, αντισηπτικά και μάσκες στα σχολεία

0

Οπως μας ενημέρωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας :

Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και ολοκλήρωσε την παράδοση πενήντα (50) φορητών υπολογιστών με τον πλήρη εξοπλισμό τους στα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Υπολογιστές που θα χρησιμεύσουν αρχικά στη διαδικασία τηλεκπαίδευσης αλλά θα μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και μετέπειτα από το εκπαιδευτικό προσωπικό καλύπτοντας σημαντικές εργασίες και δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα εντός των σχολικών μονάδων.

Να επισημάνουμε ότι ο ποιοτικός έλεγχος των υπολογιστών έγινε από την υπηρεσία Μηχανογράφησης/πληροφορικής του Δήμου μας.

Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας πως αυτές τις μέρες παραδίδονται σε όλα τα σχολεία της πόλης νέες σημαντικές ποσότητες αντισηπτικών διαλυμάτων, ενώ ξεκίνησε μία ακόμη διανομή προστατευτικών μασκών για δασκάλους, καθηγητές και μαθητές ώστε όλα να είναι πανέτοιμα όταν αποφασιστεί η δια ζώσης επαναλειτουργία τους.

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο & Οδυσσέας Ιωάννου: Διαδικτυακό εργαστήρι στιχουργικής (Νέος κύκλος)
Επόμενο άρθροΓιορτινές Ευχές!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.