ΝΦ-ΝΧ: Συνεχίζονται τα προληπτικά τεστ Κορωνοϊού

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας μετά τους προληπτικούς ελέγχους (rapid tests) για την ανίχνευση του κορωνοϊού (Covid – 19) που πραγματοποιήθηκαν σε σχολεία του Δήμου, συνεχίζει τους ελέγχους τόσο σε εκπαιδευτικούς σχολείων της πόλης μας όσο και σε εργαζόμενους υπηρεσιών του Δήμου που έρχονται σε επαφή με το κοινό.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Παρασκευή 20/11/2020 τεστ σε εργαζόμενους

  • της διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής
  • της Δημοτικής Αστυνομίας
  • των ΚΕΠ
  • του Δημοτικού Κοιμητηρίου
  • του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου, οι έλεγχοι γίνονται όπως ήδη έχει ανακοινωθεί με σχετικό δελτίο τύπου με δαπάνες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας από πιστοποιημένο κέντρο της πόλης μας και τους συντονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Κουτσάκης σε συνεργασία με το τμήμα Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Βασίλης Τσαμπρόπουλος – Διαδικτυακό Σεμινάριο “Μουσική και Εκφραση”, oι μύθοι και οι αλήθειες
Επόμενο άρθροΒίντεο: Το Δημοτικό συμβούλιο τη Τετάρτης (18/11/2020)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.