Εντεταλμένη εθελοντισμού η Σοφία Αλεφραγκή!

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος με την υπ. αριθμ. 548/2020 απόφασή του ορίζει την Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Σοφία Αλεφραγκή του Γεωργίου, ως Εντεταλμένη Σύμβουλο Εθελοντισμού, με θητεία από τις 11 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2022, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και της μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

  • Την προώθηση και ανάπτυξη του Εθελοντισμού, της συμμετοχικότητας, της κοινωνικής συνείδησης και ευθύνης, των δικτύων αλληλεγγύης με την ενθάρρυνση και υποστήριξη των εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, τυπικών και άτυπων ομάδων ενεργών πολιτών και ιδρυμάτων, που δραστηριοποιούνται για την επίτευξη και την υποβοήθηση του έργου του Δήμου στον αντίστοιχο τομέα.
  • Την εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της ιδέας και της πρακτικής του εθελοντισμού, ως στοιχείου ανιδιοτελούς προσφοράς των πολιτών.
  • Την ενθάρρυνση της εθελοντικής συμμετοχής των πολιτών στις δράσεις του Δήμου.

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Σοφία Αλεφραγκή!

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 11 Νοέμβρη
Επόμενο άρθρο“Τσουνάμι” αποχωρήσεων από την παράταξη του Παντελή Γρετζελιά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.