Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

“Τσουνάμι” αποχωρήσεων από την παράταξη του Παντελή Γρετζελιά!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Την αποχώρησή τους –με πολλές καταγγελίες– από την παράταξη “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά, γνωστοποίησαν δέκα μέλη της (& υποψήφιοι σύμβουλοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές) με επιστολή τους που κοινοποίησαν και στην Fx-news:

Ο λόγος που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ως ενεργοί πολίτες στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ήταν διότι αγαπάμε την πόλη που ζούμε, την πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

 

  Ασχοληθήκαμε ενεργά με τα κοινά για να διαθέσουμε τον χρόνο μας, και τις εμπειρίες μας, με στόχο το κοινό καλό χωρίς ανταλλάγματα και προσωπικές επιδιώξεις

 

  Η λογική της συνεργασίας με στόχο το κοινό όφελος ήταν και παραμένει για εμάς αδιαπραγμάτευτη αρχή.

   Η παντελής  έλλειψη  ενημέρωσης αλλά και αδιαφορίας προς όλους εμάς τους συνυποψήφιους της παράταξης ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ,για ενέργειες και αποφάσεις  που έπαιρνε η παράταξη μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η παράταξη  αποτελείται μόνο από τρία άτομα!  

 

  Για τον λόγο αυτό λοιπόν αισθανόμαστε ότι αποτελούμε ξένο σώμα σε μια ομάδα που οι αποφάσεις έχουν παρθεί για εμάς χωρίς εμάς!

 

  Με συναίσθηση ευθύνης, μένουμε μακριά από μικροπολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες κινητήριος δύναμη των οποίων είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες και η αντιμετώπιση των ζητημάτων με στόχο το προσωπικό όφελος.

 

   Ως εκ τούτου  θέτουμε εαυτούς εκτός παράταξης  διότι θέλουμε να έχουμε καθαρό πρόσωπο στους συμπολίτες μας και όχι να βρισκόμαστε συνεχώς υπόλογοι για αποφάσεις και ενέργειες της παράταξης οι οποίες είναι ενάντια στις αρχικές μας δεσμεύσεις.

 

  Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να κάνουμε γνωστό  στους συνδημότες  που μας τίμησαν με την ψήφο τους πως παραμένουμε στο πλευρό των πολιτικών δυνάμεων της πόλης (παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων) που στόχο έχουν την πρόοδο της και την διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας, δίνοντας λύση στα προβλήματα μας.

 

ΒΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΨΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΒΥΡΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΕΡΤΙΚΑ ΦΙΛΙΩ

ΜΠΟΥΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΤZΗΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!