Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 13 θέματα

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -μέσω τηλεδιάσκεψης- για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

 1. Λήψη απόφασης επί πρότασης-αιτήματος κατοίκων της περιοχής «Πλατεία Νησίδας» του Δήμου, βάσει της αριθ. 47/2020 απόφασης-διατύπωσης γνώμης της Ε.Π.Ζ..

 2. Έγκριση μετατόπισης περιπτέρου ευρισκόμενου επί της Λ. Δεκελείας 88-Ν.Φ. σε νέα θέση επί της Λ. Δεκελείας 82-Ν.Φ., βάσει της αριθ. 44/2020 απόφασης-διατύπωσης γνώμης της Ε.Π.Ζ..

 3. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» για την απευθείας και σε μόνιμη βάση αναμετάδοση των Συνεδριάσεων του Δ.Σ. (livestreaming).

 4. Τροποποίηση της αριθ. 204/2019 απόφασης Δ.Σ.-Ορισμός Αντιδημάρχου με τον αναπληρωτή του ως Προέδρου της επιτροπής για την εξέταση και γνωμοδότηση επί περιπτώσεων κοπής δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

 5. Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για τον διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου χρήσης οικ. έτους 2019, βάσει της αριθ. 199/2020 απόφασης-εισήγησης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 6. Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Προϊόντος Χρηματοκιβωτίου-Παγκαριών του Δημοτικού Ιερού Ναού «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

 7. Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

 8. Έγκριση εκκίνησης διαδικασίας για την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Μελέτη και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Α’ ΦΑΣΗ –ΜΕΛΕΤΗ)» σύμφωνα με το Ν.4555/2018 [Πρόγραμμα «Κλεισθένης» Ι].

 9. Έγκριση κατ΄ εξαίρεση εγγραφής νηπίου σε Βρεφονηπιακό/Παιδικό Σταθμό του Δήμου.

 10. Έγκριση μείωσης των μισθωμάτων των κυλικείων  των σχολικών μονάδων της 1ης& 2ης Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε μέχρι και δώδεκα (12) δόσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 4735/2020.

 11. Έγκριση παραχώρησης χρήσης σχολικών χώρων, βάσει της αριθ. 8/2020 απόφασης-εισήγησης της ΔΕΠ.

 12. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (Α.Μ.103/2014) (επανεισαγωγή).

 13. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!