Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ν.Φ.: Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Συνεχίζονται οι εθελοντικές δράσεις κοινωνικής στήριξης του σημαντικότερου συλλόγου της πόλης μας:

  • Στις 22/7 πραγματοποιήθηκε στο ΠΠΙΕΔ, η 11η Εθελοντική Αιμοδοσία της κοινής Τράπεζας Αίματος ΔΗΜΟΥ ΝΦΝΧ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Σκοπός, η ενίσχυση του αποθέματος μονάδων αίματος για τις ανάγκες των συμπολιτών.
  • Στο πλαίσιο της υποστήριξής των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας προς στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΝΦ, προσέφεραν στις 5/9 ένα κιβώτιο ελαιόλαδο και πέντε κιβώτια ζυμαρικά, για τις ανάγκες σίτισης των απόρων συμπολιτών μας, καθώς επίσης και οικονομική ενίσχυση 90€ στη μνήμη εκλιπόντων Εθελοντών και φίλων του Συλλόγου.
  • Στις 19/9 οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας παρέδωσαν στο πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο, τέσσερα κιβώτια σχολικά είδη (ντοσιέ, τετράδια, ιχνογραφίες, ξυλομπογιές κλπ) συμβάλλοντας στο κάλεσμα του Δήμου για συμμετοχή στη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, στην οποία συμμετείχε από κοινού με 60 Δήμους της Αττικής.
  • Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας παρέδωσαν στις 24/9 στο παλαιό Δημαρχείο ΝΧ, οκτώ κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης (σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες, κουρτίνες, πάπλωμα, γυναικεία ρούχα κ.α.) υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου για συνδρομή στους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα. Τα ως άνω προσφερόμενα είδη προμηθευτήκαν με δαπάνη του ταμείου τους, και με την επιπλέον συμμετοχή Εθελοντών του Συλλόγου μας.
  • Τέλος, ολοκληρώθηκε η πυροφύλαξη του Άλσους για το φετινό καλοκαίρι, το οποίο κύλησε ομαλά. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του Δημάρχου που συμμετείχαν στις περιπολίες, και τη βοήθεια που προσέφεραν στους Εθελοντές με τις γνώσεις της εκπαίδευσής τους από το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!