Η ΝΦ-ΝΧ τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μικρασιατών Ν.Φ. – Ν.Χ. «οι Αλησμόνητες Πατρίδες» τίμησε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου (ημέρα εορτασμού της Σύναξης της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Βουρλιώτισσας, Προστάτιδος και Πολιούχου της Νέας Φιλαδέλφειας) τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής. 

Αρχικά πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν.Φ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Ακολούθως στο Μνημείο Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων της Νέας Φιλαδέλφειας εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργο Δημόπουλο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Λύσσανδρο Γεωργαμλή, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Αριστείδη Βασιλόπουλο, από εκπρόσωπο της παράταξης «η πόλη της καρδιάς μας», από  τον επικεφαλής της παράταξης «Πόλης Ενότητα» κ. Αναστάσιο Κωνσταντινίδη, από τους εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας κ. Μανώλη Θεμέλη και Ηλία Γκρίντζαλη αντιστοίχως, από τον Αντιπρόεδρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. κ. Χρήστο Κοπελούσο, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν.Φ.-Ν.Χ. “Οι αλησμόνητες Πατρίδες” κ. Χρήστο Τριανταφύλλου, καθώς και από εκπροσώπους του Συλλόγου Ποντίων Ν.Φ. – Ν.Χ. “Δ. Υψηλάντης” και του συλλόγου Αντιοχειτών Ν.Φ. – Ν.Χ.

Προηγούμενο άρθροΣτο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας το “Χαμόγελο του Παιδιού”!
Επόμενο άρθροΓια “ψέμματα με κοντά ποδάρια” μιλάει ο… Βασιλόπουλος!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.