Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Έναρξη τμημάτων Πολιτισμού

0

Στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδονας ξεκινούν την λειτουργία τους τα τμήματα (ενηλίκων) εκμάθησης Ιταλικών και Αγγλικών, το τμήμα Θεατρικής Ομάδας καθώς και το τμήμα Φωτογραφίας (προχωρημένων) από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και του Θεάτρου θα διεξάγονται στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) ενώ το μάθημα Φωτογραφίας (Σκοτεινός Θάλαμος), στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας (Αγ. Αναργύρων 9).

Λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν στην καθημερινότητα όλων, εξαιτίας του Covid – 19, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η διεξαγωγή των μαθημάτων να πραγματοποιηθεί με τον ασφαλέστερο για τους συμμετέχοντες σε αυτά τρόπο, ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπως:

-Σε όλους τους χώρους είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής σας σε αυτούς.
-Μεταξύ των συμμετεχόντων σε όλους τους χώρους των μαθημάτων  θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας (τουλάχιστον 1,5 μέτρο).
-Κατά την είσοδο (και την έξοδο) στους χώρους μαθημάτων θα καταγράφεται η παρουσία του κάθε συμμετέχοντα σε ειδικό κατάλογο εισερχόμενων-εξερχόμενων για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID 19.

Τα τμήματα εικαστικών (Κεραμική – Ζωγραφική), Θεωρίας Φωτογραφίας, και Παραδοσιακών Χορών θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους εντός των επόμενων ημερών.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού στα τηλέφωνα: 2132026331 – 332 – 356

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: 188.445,00 € για χώρους άθλησης & παιδικές χαρές!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ο Εορτασμός της Παναγίας της Βουρλιώτισσας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.