Δήλωση Γιάννη Βούρου για την Δίκη της Χρυσής Αυγής

0

Για την αυριανή (07/10) απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος έκανε την παρακάτω δήλωση :

 

Ως Δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω κατηγορηματικά και απερίφραστα πως η αυριανή ετυμηγορία που αφορά την φασιστική- ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δεν θα καταδικάσει ή θα αθωώσει απλά ένα σκοταδιστικό πολιτικό μόρφωμα.

 

Αυτή η δικαστική απόφαση δεν θα επηρεάσει μόνο τη χώρα αλλά σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό σύστημα ολόκληρης της δημοκρατικής Ευρώπης.

Η απόφαση δεν πρέπει να εφησυχάσει αλλά να αφυπνίσει. Γιατί όπως είπε κι ο Μπρεχτ: “Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό”.

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Εκπαιδευτικές δράσεις για μικρούς & μεγάλους!
Επόμενο άρθροΓια την καταδίκη της Χρυσής Αυγής…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.