Αποκαλύψεις Παπαλουκά μετά την διαγραφή της από τον Βασιλόπουλο!

0

Μεγάλες αποκαλύψεις εμπεριέχει η απάντηση της Ευτυχίας Παπαλουκά μετά την διαγραφή της από την Δύναμη Πολιτών! Διαβάστε την επιστολή που λάβαμε και τα συμπεράσματα δικά σας!

Σχετικά με την ανακοίνωση διαγραφής μου από τη Δύναμη Πολιτών

Σχετικά με την ανακοίνωση διαγραφής μου από τη Δύναμη Πολιτών με απόφαση των δημοτικών συμβούλων Ανανιάδη, Ανεμογιάννη, Βασιλόπουλου, Εμμανουήλ, Καλαμπόκη, Ντάτση και προκειμένου να ενημερώσω  τους συμπολίτες μας και να αποσαφηνίσω τα πραγματικά γεγονότα, έχω να αναφέρω τα εξής:

Όλα ξεκίνησαν όταν απουσίασα από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 20/5, λόγω προβλήματος υγείας μου, το οποίο συνέπιπτε με την πρώτη φάση της εγκυμοσύνης μου και το οποίο με κράτησε κλινήρη για κάποιο χρονικό διάστημα. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα αποφασιζόταν, μεταξύ άλλων, η παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού από την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

 

Ο Άρης Βασιλόπουλος, μη σεβόμενος τη δήλωσή μου σχετικά με το πρόβλημα υγείας μου, μου ασκούσε αφόρητη πίεση προκειμένου να συμμετάσχω στην μαραθώνια συνεδρίαση, προφανώς είτε αδιαφορώντας για το πρόβλημά μου, είτε θεωρώντας πως έλεγα ψέματα. Μετά τη συνεδρίαση μου ανακοίνωσε μέσω sms ότι χωρίζουν οι πολιτικοί μας δρόμοι, ουσιαστικά προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου και την κατάστασή μου εκείνη τη στιγμή, που η αγωνία και η προτεραιότητά μου ήταν άλλη.

Έκτοτε, δηλαδή εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, δεν εκλήθην σε καμία συλλογική διαδικασία, ούτε ενημερώθηκα για οποιαδήποτε συζήτηση ή απόφαση της δημοτικής ομάδας ή της παράταξης. Η μόνη ενημέρωση που είχα ήταν η κλήση μου σε απολογία για την απουσία μου από εκείνη τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γεγονός που με προσβάλλει ηθικά και πολιτικά.

 

Επί της ουσίας, και επειδή υποκριτικά κατηγορήθηκα ότι αποτελώ δεκανίκι της δημοτικής αρχής, αναγκάζομαι να αναφέρω τα εξής:

Επί διοίκησης Δύναμης Πολιτών, ως Δήμαρχος ο Άρης Βασιλόπουλος και ελάχιστοι στενοί του συνεργάτες έκαναν συνομιλίες και συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ, περιεχόμενο των οποίων ήταν και η παραχώρηση του γνωστού δημοτικού οικοπέδου στην Μητρόπολη για την δημιουργία του βρεφονηπιακού σταθμού. Υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε η ύπαρξη αυτού του χώρου που προηγουμένως είχε άσχετη με τον χαρακτηρισμό του χρήση, και εν συνεχεία έγιναν όλες οι προπαρασκευαστικές κινήσεις από τον Δήμο, προκειμένου σε επόμενο στάδιο να οριστούν και οι όροι της παραχώρησης, κάτι που «κόλλησε» καθώς πλησίαζαν οι εκλογές. Γεγονότα που αληθώς ανέφερε και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης από το πλέον επίσημο βήμα κι έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της σχετικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

 

Συνεπώς, μου προκαλεί τεράστια εντύπωση αρχικά η εκ διαμέτρου αντίθετη με τα πεπραγμένα και τις συμφωνίες θέση του Άρη Βασιλόπουλου, καθώς και το γεγονός ότι με εγκάλεσε και με διαγράφει από την Δύναμη Πολιτών λόγω της απουσίας μου από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

 

Σχετικά με τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση, τα οποία και αποτελούν μόνο την αφορμή για την προαποφασισμένη διαγραφή μου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Αρχικά η φράση «να πληρώνουν οι δημότες» σημαίνει να πληρώνει ο Δήμος και ταυτίζεται με το πρόταγμα «Δημόσια», το οποίο ο χώρος της Αριστεράς χρησιμοποιεί κατά κόρον και σε κάθε ευκαιρία· και ορθώς.

Στη συγκεκριμένη συγκυρία, με την επιδημία του κορωνοϊού κι όσα έχει επιφέρει στην οικονομική και κοινωνική ζωή, προσωπικά είμαι υπέρ της ενίσχυσης των πληττόμενων εργαζομένων και επιχειρήσεων από τη συντεταγμένη πολιτεία, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν. Συνεπώς, ναι. Θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι στην συγκεκριμένη συγκυρία οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας θα πρέπει να μην πληρώνουν για την χρήση των δημοτικών χώρων. Σε αυτούς που δεν πλήρωναν ούτως ή άλλως και ο Δήμος κάλυπτε τα λειτουργικά έξοδα να συνεχιστεί το ίδιο, στους δε σχολικούς χώρους να μην επιβαρυνθούν βεβαίως τα σχολεία που ήδη υποχρηματοδοτούνται, αλλά το βάρος αυτό να μετακυλιστεί στον Δήμο μέσω καταβολής έκτακτων επιχορηγήσεων προς τα σχολεία. Κι αυτό, είναι η ελάχιστη αναγνώριση για το αθλητικό, πολιτιστικό, παιδαγωγικό και κοινωνικό έργο που προσφέρουν στη νεολαία της πόλης όλα αυτά τα χρόνια οι αθλητικοί μας σύλλογοι, τους οποίους κι επί της θητείας μου ως Αντιδημάρχου της διοίκησης Βασιλόπουλου, ουκ ολίγες φορές στηρίξαμε με επιχορηγήσεις από «τα χρήματα των δημοτών».

 

Όσον αφορά την «πορεία που έχω επιλέξει» την οποία ερμήνευσαν «χωρίς περιθώριο παρερμηνείας» οι υπογράφοντες την ανακοίνωση διαγραφής μου, θα πρότεινα στον καθένα να κάνει την αυτοκριτική του και να ελέγξει με νηφαλιότητα την διαδρομή του.

 

Κλείνω με την διαβεβαίωση πως και ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με γνώμονα το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, κάτι που επιδιώκω αυτά τα δέκα χρόνια που με τιμούν οι συνδημότες μας εκλέγοντάς με στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Ευτυχία Παπαλουκά

Βίντεο-Highlights: “Η Υποκρισία για τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό”

Προηγούμενο άρθρο“Διαζύγιο”! Διεγράφη η Παπαλουκά από τον Βασιλόπουλο (Δύναμη Πολιτών)!
Επόμενο άρθρο“Δυσανεξία-εχθρότητα της Δύναμης Πολιτών έναντι των αθλητικών σωματείων της πόλης μας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.