Το μήνυμα του Δημάρχου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

0

Το μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς:

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, 

 

Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα. Μία σχολική χρονιά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, με νέες συνθήκες, νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις τις οποίες οφείλουμε όλοι μαζί να υπερκεράσουμε.

Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύουμε όλα εκείνα που σας απασχολούν.

 

Να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι το σύνολο του μηχανισμού του Δήμου μας, εργάστηκε και θα εργάζεται με όσες δυνάμεις διαθέτει, προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Όμως το μήνυμα της σημερινής ημέρας δεν θέλω να περιοριστεί μόνο στα εμπόδια που μας παρουσιάζονται, τέτοια άλλωστε πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν στη ζωή μας και σε αυτές τις περιστάσεις ο καθένας από εμάς δείχνει τη δύναμη του χαρακτήρα του.

 

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα. Καινούριες εμπειρίες και βιώματα για τους μικρούς μας φίλους που θα συνοδεύουν την σκέψη τους καθ’ όλη την διάρκεια της ζωή τους, καινούρια όνειρα και στόχοι για τους μεγαλύτερους μαθητές. Στόχοι που πιστέψτε με μπορούν να επιτευχθούν αν μείνετε προσηλωμένοι σε αυτούς. Με υπομονή και επιμονή.

 

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν, με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες για όλους σας!

 

Με εκτίμηση,

 

 Γιάννης Βούρος

 

 Δήμαρχος

Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθρο“Ο Ρόρι Γκάλαχερ δεν ήθελε να πεθάνει στη Νέα Φιλαδέλφεια” (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.