ΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν λογοθεραπείες σε παιδιά

0

Η Δομή Ψυχοκοινωνικής Στήριξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Μαιάνδρου 83 Νέα Φιλαδέλφεια) ξεκινά την λειτουργία ενός νέου τμήματος.

Συγκεκριμένα από 29/09/2020 έως τον Σεπτέμβριο του 2021 θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες λογοθεραπευτικής εκτίμησης και θεραπευτικής παρέμβασης σε παιδιά με διαταραχές λόγου και ομιλίας, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογένειες δημοτών και κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που ανήκουν σε ευπαθείς ή οικονομικά αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 15:00) στο τηλέφωνο 2102516261.

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Επανασύνδεση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος
Επόμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: Εορτασμοί της Πολιούχου «Βουρλιώτισσας» (Πρόγραμμα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.