Από τη Νέα Χαλκηδόνα ο Αλεξιπτωτιστής που τραυματίστηκε θανάσιμα…

0

χΟ 34χρονος Λοχίας Κώστας Μελιγκώνης από την Νέα Χαλκηδόνα, είναι ο αλεξιπτωτιστής των Ενόπλων Δυνάμεων που τραυματίστηκε θανάσιμα σε νυχτερινό άλμα στα Μέγαρα… Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια νυχτερινού άλματος του ΕΤΑ στη ζώνη ρίψης Μεγάρων. Κατά τη διάρκεια άσκησης, ο αλεξιπτωτιστής βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης, πράγμα που σήμανε συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Τα αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας διερευνούνται…

Δεν υπάρχουν λόγια… Απέραντη θλίψη αλλά και Περηφάνια για έναν Ήρωα που έπεσε πάνω στο καθήκον του για την Πατρίδα…

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Τα Ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 5/9/2020 στις 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας και η κηδεία στον Κόκκινο Μύλο.

 Για το περιστατικό η  ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας αναφέρει:

 

«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα. Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ! Ο τελευταίος χαιρετισμός στον Λοχία Κώστα Μελιγκώνη (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθροΕπαναλειτουργεί η Δημοτική συγκοινωνία (δρομολόγια)
Επόμενο άρθροΔύναμη Πολιτών: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό του Λοχία Κώστα Μελιγκώνη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.