Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας: Φιλοζωικό Πανηγύρι και Wag-A-Thon 2020

0

Από τον Φιλοζωικό σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας

Μπορεί η πανδημία να έχει ανατρέψει πολλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας, όμως η αγάπη για τα ζώα και η συνέπεια στο έργο που έχει αναλάβει ο Φιλοζωικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, παραμένουν αναλλοίωτα.

Πιστοί λοιπόν στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού ο σύλλογος σάς προσκαλεί στο 14ο Φιλοζωικό Πανηγύρι και 12ο Wag-A-Thon 2020!

Από το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου ως το βράδυ της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου, θα σας περιμένουν στο χώρο φιλοξενίας των ζώων. Θα υπάρχουν, όπως πάντα πάγκοι με τις μπλούζες μας, βιβλία και διάφορα όμορφα μικροπράγματα.

Και φέτος θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο αντάμωμα των ζώων που έχουν υιοθετηθεί από τον Σύλλογό και το Wagathon, ο καθιερωμένος σκυλομαραθώνιος.

Σε όλη την εκδήλωση θα έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τον covid-19.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς Φιλοζωικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας περιμένει όλους τους φίλους των ζώων να βρεθούν κοντά και να  δώσουν για μια ακόμη φορά τη δύναμη στο σύλλογο να συνεχίσει το εθελοντικό έργο του.

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: “Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου”
Επόμενο άρθροΦωτιά στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.