Κορωνοϊός – ΝΦ-ΝΧ: Αρνητικά τα τεστ εργαζομένων στον Δήμο

0

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανέφερε ότι τα προληπτικά τεστ ανίχνευσης του Covid-19 σε εργαζόμενους του είναι αρνητικά.

Τα τεστ κορωνοϊού έγιναν μετά από την ύπαρξη κρούσματος στο τμήμα εσόδων του Δήμου.

ΝΦ-ΝΧ: θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του Δήμου!

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Σε συνέχεια όσων ανακοινώσαμε την Παρασκευή 14 και την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως τα διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του covid – 19 που διενεργήθηκαν κατ’ οίκον από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε εργαζομένους του Δήμου μας που είχαν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα, είναι όλα αρνητικά.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, για την καλύτερη δυνατή προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Νέο Βίντεο από τα έργα στην “Αγια Σοφιά”
Επόμενο άρθροΑναβολή “Πολιτιστικού Σεπτέμβρη” – Δήλωση Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.