Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Τεστ Κορωνοϊού σε εργαζόμενους μετά από το κρούσμα

0

Μετά από κρούσμα Κορωνοϊού στο τμήμα εσόδων το οποίο είχε άμεσα ανακοινώσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (δείτε ΕΔΩ), η δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου εξέδωσε νέα σχετική ανακοίνωση:

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας για μία ακόμη φορά πως από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης ως Δημοτική Αρχή προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού και την προάσπιση της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας.

Είναι δε θέση αρχής για εμάς να μην υπεισέλθουμε σε ανούσιες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις για ένα τέτοιου είδους μείζονος σημασίας ζήτημα που από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει επηρεάσει την καθημερινότητα και τις ζωές όλων μας.

Αντιθέτως τείνουμε «ευήκοα ώτα» σε προτάσεις που είναι προς την κατεύθυνση της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης της πανδημίας, πάντα βέβαια στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ Α’ βαθμού.

Σε συνέχεια όσων ανακοινώσαμε την Παρασκευή 14 Αυγούστου σας ενημερώνουμε πως έπειτα από την επικοινωνία του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα, ήδη από την περασμένη Τρίτη 18 Αυγούστου διενεργούνται κατ’ οίκον διαγνωστικά τεστ στους εργαζομένους του Δήμου μας που είχαν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά πως δεν χρειάζεται πανικός αλλά εγρήγορση και απαρέγκλιτη τήρηση των οδηγιών των συναρμόδιων φορέων.”

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, μέχρι σήμερα τα τεστ που έχουν γίνει σε εργαζόμενους του Δήμου που είχαν έρθει σε επαφή με τον συνάδελφό τους που διαγνώστηκε με Κορωνοϊό, είναι αρνητικά. Αναμένουμε όμως τα οριστικά αποτελέσματα.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Βούρου στον Υπουργό για Σχολικές καθαρίστριες και Κορωνοϊό
Επόμενο άρθροΆγιος Ιωάννης Ν.Φ.: Πρόγραμμα εορτασμών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.