ΝΦ-ΝΧ: Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε!

0

Η ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το πιλοτικό πρόγραμμα  Benefit As You Save (ανταποδοτική ανακύκλωση):

Συμμετέχω – Ανακυκλώνω – Κερδίζω!

Σε συνέχεια της ενημερωτικής ημερίδας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 10/7/20 (δείτε σχετικά και εδώ) αναφορικά με τις πιλοτικές δράσεις του προγράμματος Benefit As You Save, ενημερώνουμε τους δημότες που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ότι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν από το Δήμο τις ειδικές πορτοκαλί σακούλες απορριμμάτων με αναγνωρίσιμο barcode κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ.- 1μ.μ. από τα ακόλουθα σημεία:

  • Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα)
  • Τμήμα Προμηθειών (Δεκελείας 97, 2ος όροφος, Νέα Φιλαδέλφεια)

Οι δημότες εγγράφονται άπαξ στην πλατφόρμα του προγράμματος (https://nfnx-bas.gr/) και καταχωρούν σε αυτή τα barcode των σάκων που παρέλαβαν προκειμένου να λάβουν τους πόντους επιβράβευσης.

 

Οι πορτοκαλί σακούλες που θα έχουν γεμίσει με πλαστικές ή μεταλλικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες θα απορρίπτονται στα ειδικά containers του Δήμου που έχουν εγκατασταθεί στο «πάρκο Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων» (Νέα Φιλαδέλφεια) καθώς και στο πάρκο «Γ. Αποστολάκης» (Νέα Χαλκηδόνα).

Η λειτουργία των containers θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

 

Ειδικά οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα (με στόχο να παρέχουν εκπτώσεις / προσφορές προς τους δημότες) παρακαλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο dnsi_kathariotitas@dimosfx.gr

ΝΦ-ΝΧ: Συμμετέχω – Ανακυκλώνω – Κερδίζω!

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βόμβες Μολότοφ στο ‘Αλσος βρήκε η Αστυνομία!
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ – Κατασκήνωση: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.