Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Πλύση και απολύμανση κάδων απορριμμάτων

0

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Η Δημοτική μας Αρχή υλοποιώντας μία από τις βασικές εξαγγελίες της, προχώρησε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο οργανωμένο και εντατικό πλύσιμο/απολύμανση των κάδων απορριμμάτων σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας (συνολικά πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν 1813 κάδοι).

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης δήλωσε σχετικά: «Όπως επανειλημμένως έχει τονίσει ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, προσπαθούμε καθημερινά να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγιεινής για τους κατοίκους του Δήμου μας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία είχε σχεδιαστεί εδώ και αρκετούς μήνες, ξεκίνησε στις 22 Μαΐου και ήταν απολύτως απαραίτητη τόσο λόγω της υγειονομικής κρίσης όσο και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Το καδο-πλυντήριο του Δήμου μας συνεχίζει και θα συνεχίσει το πλύσιμο των κάδων στις συνοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Η βελτίωση της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη ήταν και παραμένει βασική μας προτεραιότητα».

Προηγούμενο άρθροΕΠΑΛ: «Αλλάζω τον εαυτό μου – ΑλλάΖΩ (σ)το σχολείο»
Επόμενο άρθροΝέο Βίντεο από τα έργα στην “Αγιά Σοφιά” & την υπογειοποίηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.