Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΝΦ-ΝΧ: Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Η ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το πιλοτικό πρόγραμμα  Benefit As You Save (ανταποδοτική ανακύκλωση):

Συμμετέχω – Ανακυκλώνω – Κερδίζω!

Σε συνέχεια της ενημερωτικής ημερίδας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 10/7/20 (δείτε σχετικά και εδώ) αναφορικά με τις πιλοτικές δράσεις του προγράμματος Benefit As You Save, ενημερώνουμε τους δημότες που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ότι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν από το Δήμο τις ειδικές πορτοκαλί σακούλες απορριμμάτων με αναγνωρίσιμο barcode κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ.- 1μ.μ. από τα ακόλουθα σημεία:

  • Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα)
  • Τμήμα Προμηθειών (Δεκελείας 97, 2ος όροφος, Νέα Φιλαδέλφεια)

Οι δημότες εγγράφονται άπαξ στην πλατφόρμα του προγράμματος (https://nfnx-bas.gr/) και καταχωρούν σε αυτή τα barcode των σάκων που παρέλαβαν προκειμένου να λάβουν τους πόντους επιβράβευσης.

 

Οι πορτοκαλί σακούλες που θα έχουν γεμίσει με πλαστικές ή μεταλλικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες θα απορρίπτονται στα ειδικά containers του Δήμου που έχουν εγκατασταθεί στο «πάρκο Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων» (Νέα Φιλαδέλφεια) καθώς και στο πάρκο «Γ. Αποστολάκης» (Νέα Χαλκηδόνα).

Η λειτουργία των containers θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

 

Ειδικά οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα (με στόχο να παρέχουν εκπτώσεις / προσφορές προς τους δημότες) παρακαλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο dnsi_kathariotitas@dimosfx.gr

ΝΦ-ΝΧ: Συμμετέχω – Ανακυκλώνω – Κερδίζω!

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!