Η οικογένεια του Γιάννη Φωλιά ευχαριστεί

0

Η οικογένεια του Γιάννη Φωλιά, του εργαζόμενου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στον τομέα του αθλητισμού που ξαφνικά, αναπάντεχα και σε ηλικία μόλις 49 ετών έφυγε από την ζωή, εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

Η οικογένεια του αγαπημένου μας Γιάννη Φωλιά ο οποίος πρόσφατα απεβίωσε, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν στον πόνο και στη μεγάλη απώλειά μας και συγκεκριμένα:
Τους εργαζόμενους και συναδέλφους του στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας , το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου μας, τους συγγενείς, τους γνωστούς και φίλους  του!
Ο Γιάννης θα είναι πάντα στην καρδιά μας και στη μνήμη μας!
Θα είναι πάντα κοντά μας !
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους.
Η σύζυγός του και τα τέκνα του,
Οι γονείς τους,
Ο αδελφός του. “
Με εκτίμηση εκ μέρους της οικογένειας του,
ΦΩΤΗΣ Ε. ΦΩΛΙΑΣ
Προηγούμενο άρθρο“Σπύρος Κοντούλης”: Μια βραδιά μνήμης και τιμής στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Η Αιμοδοσία στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.