Σκαραβαίοι στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας!

0

Η καρδιά των αερόψυκτων VW χτυπά ξανά μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!

Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, την Κυριακή 5 Ιουλίου διοργανώνει τo Athens VW Air-Cooled Meeting στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες κάθε λογής αερόψυκτου VW, από τον αγαπημένο Σκαραβαίο και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς του (Transporter, Variant, Beach Buggy κλπ.) μέχρι τις θρυλικές αερόψυκτες Porsche, να βγάλουν τα αυτοκίνητά τους από το γκαράζ και να κάνουν μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα, γνωρίζοντας και άλλους ιδιοκτήτες και λάτρεις των συγκεκριμένων οχημάτων!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

10:00 Έναρξη εκδήλωσης
11:30 – 12:30 ψηφοφορία – καλλιστεία οχημάτων
13:30 Απονομές βραβείων στους νικητές 🏆

Τα αυτοκίνητα θα διαγωνιστούν στις παρακάτω κατηγορίες:

Πιο παλιό
1ος, 2ος, 3ος Νικητής

Πιο όμορφο
1ος, 2ος, 3ος Νικητής

Custom – Αναβαθμισμένο
1ος, 2ος, 3ος Νικητής

Προηγούμενο άρθροΑποψιλώθηκαν τα ξερόχορτα & στη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΝ.Φ.: Κλοπή των προβολέων στο γήπεδο μπάσκετ της Δεκελείας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.