Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ευρωπαϊκή Διάκριση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας!

Η εκπαιδευτικός Πληροφορικής Σταυρούλα Σκιαδά του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας συμμετείχε στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό “2020 STEM Discovery campaign” δημοσιεύοντας ένα άρθρο στο European Schoolnet blog σχετικά με την εργασία των μαθητών του Δ1.

Η εργασία αυτή αποτελεί μέρος του eTwinning έργου 2019-2020 (σύμπραξη σχολείων από Ευρωπαϊκές χώρες) στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές μας (Δ1) μέσα από το μάθημα της
πληροφορικής, με θέμα «Ασφάλεια στην πόλη μας».

Με το άρθρο αυτό κατάφερε να διακριθεί και να είναι μία από τους 23 νικητές στην Ευρώπη που θα συμμετέχει στο εργαστήριο: Science projects workshop in the Future Classroom Lab (SPW@FCL), το οποίο διοργανώνει ο Scientix (κοινότητα για την εκπαίδευση στις φυσικές επιστήμες στην Ευρώπη) εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας! Όλα τα έξοδα της συμμετοχής θα είναι πληρωμένα από τους διοργανωτές.

Ο Scientix προάγει και υποστηρίζει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών που διδάσκουν τα αντικείμενα STEM (φυσικές επιστήμες, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά), των ερευνητών στον χώρο της εκπαίδευσης, των ιθυνόντων χάραξης πολιτικών και άλλων επαγγελματιών στην εκπαίδευση των STEM.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο έργο!

– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!