Βίντεο-Highlights: “Η Υποκρισία για τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό”

0

Εκπρόσωπος Μητρόπολης (Πάτερ Ηλίας): “…Ο κ. Βασιλόπουλος (όταν ήταν δήμαρχος)- σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη έκαναν κάποιες ενέργειες και κατέληξαν στο εν λόγω οικόπεδο του Δήμου (στο πάρκο Μουστακλή -για να κατασκευάσει η Μητρόπολη τον βρεφονηπιακό σταθμό) ως την πλέον συμφέρουσα λύση…”!!!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο-απόσπασμα από την συνεδρίαση (20/05/2020) -μέσω τηλεδιάσκεψης- του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ και του 7ου  θέματος “Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης με την Ι.Μητρόπολη Ν.Ιωνίας & Φιλαδελφείας για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου στο Ο.Τ. 167 Δ.Ε.Ν.Φ. (το δημοτικό οικόπεδο στο πάρκο Μουστακλή…) με σκοπό την ανέγερση Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού, βάσει της αριθ. 23/2020 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ.“, και τα συμπεράσματα δικά σας:


Ψηφίστηκε η κατασκευή Βρεφονηπιακού σταθμού Δήμου – Μητρόπολης

Γαβριήλ: Εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο και τα μέλη του Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Εγγραφές στους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (Αίτηση-PDF)
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Απαλλαγή δημοτικών τελών σε επιχειρήσεις που έπληξε ο COVID-19
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.