Συνελήφθη λαθροδιακινητής μεταναστών από το τμήμα Ασφάλειας Νέας Φιλαδέλφειας

0

Συνελήφθη στην περιοχή της Ραφήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης (26) ετών και (3) μηνών, για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, καθώς για το αδίκημα της αντίστασης.

Ο συλληφθείς ήταν κάτοικος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο 39χρονος, κατά το έτος 2016, είχε παραλάβει από τα σύνορα, στην περιοχή του Έβρου, μετανάστες, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της Χώρας, από κερδοσκοπία.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως στο τμήμα Ασφαλείας του Νέας Φιλαδέλφειας και με πρωτοβουλία του διοικητή του Αδάμ Ηλιακόπουλου, την Τρίτη 19/05 κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, σε μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό Συμβούλιο LIVE: Η “τηλεμαχία” στις οθόνες σας! (20/05 7.00 μ.μ.)
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του συλλόγου Ποντίων Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.