Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα

0

Ολοκληρώθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου το βάψιμο των γραμμών των διαβάσεων των πεζών, σε πολλά σημεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

“Η Δημοτική Αρχή μεριμνά ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των δημοτών, ενώ παράλληλα στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας και φροντίζουμε να επιλύουμε κάθε ζήτημα της καθημερινότητας. Από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην εξαιρετική συνεργασία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δημήτρη Κανταρέλη με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. Όλες οι πλευρές δουλεύουν καθημερινά ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος όλων μας”.

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΞεχορτάριασμα στη ΝΦ-ΝΧ: “Τι δεν λένε Βασιλόπουλος & αντιπολίτευση…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.