ΦΕΑ: Άνοδος στην Β΄ Εθνική!

0

Η ΦΕΑ φτάνει για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών!

Ύστερα από πολλές μέρες αγωνίας και αναμονής, οριστικοποιήθηκε η απόφαση η οποία λέει πως η ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ ανεβαίνει κατηγορία και για την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών!! 

Ο στόχος που είχε η ΦΕΑ για την σεζόν 2019-2020 επιτεύχθηκε, παρόλο που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σταμάτησαν στις 8 Μαρτίου, μετά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Ένωση Ιλίου, αφήνοντας την ΦΕΑ στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Μετά την απόφαση των αρμοδίων αρχών να λήξουν όλα τα πρωταθλήματα και να ισχύσει η βαθμολογική κατάταξη ως έχει, η ΦΕΑ πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία!!

Η ΦΕΑ έχει πετύχει ένα αξιομνημόνευτο προσωπικό ρεκόρ. Είναι η 3η συνεχόμενη άνοδος  σε τρεις συνεχόμενες σεζόν. Την σεζόν 2017-2018 ανέβηκε από την Β’ ΕΣΚΑ, στην Α’ ΕΣΚΑ. Την σεζόν 2018-2019 η ΦΕΑ ανέβηκε γι ακόμα μια φορά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Και φέτος, για την σεζόν 2019-2020 στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέκτησε την 2η Θέση του ομίλου και το εισιτήριο για την 3η συνεχόμενη άνοδο της!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, το προπονητικό team, και την διοίκηση της ομάδας!

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Την Δευτερα (01/06) ο 7ος κύκλος ψεκασμών για τα κουνούπια
Επόμενο άρθροΒίντεο μέσα από την “Αγιά Σοφιά” & τις εργασίες για Μουσείο & υπογειοποίηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.