Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΦΕΑ: Άνοδος στην Β΄ Εθνική!

Η ΦΕΑ φτάνει για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών!

Ύστερα από πολλές μέρες αγωνίας και αναμονής, οριστικοποιήθηκε η απόφαση η οποία λέει πως η ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ ανεβαίνει κατηγορία και για την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών!! 

Ο στόχος που είχε η ΦΕΑ για την σεζόν 2019-2020 επιτεύχθηκε, παρόλο που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σταμάτησαν στις 8 Μαρτίου, μετά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Ένωση Ιλίου, αφήνοντας την ΦΕΑ στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Μετά την απόφαση των αρμοδίων αρχών να λήξουν όλα τα πρωταθλήματα και να ισχύσει η βαθμολογική κατάταξη ως έχει, η ΦΕΑ πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία!!

Η ΦΕΑ έχει πετύχει ένα αξιομνημόνευτο προσωπικό ρεκόρ. Είναι η 3η συνεχόμενη άνοδος  σε τρεις συνεχόμενες σεζόν. Την σεζόν 2017-2018 ανέβηκε από την Β’ ΕΣΚΑ, στην Α’ ΕΣΚΑ. Την σεζόν 2018-2019 η ΦΕΑ ανέβηκε γι ακόμα μια φορά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Και φέτος, για την σεζόν 2019-2020 στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέκτησε την 2η Θέση του ομίλου και το εισιτήριο για την 3η συνεχόμενη άνοδο της!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, το προπονητικό team, και την διοίκηση της ομάδας!


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!