Ενημερώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

  • Δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες.

Στα πλαίσια των δράσεων της Κοινωνικής Πολιτικής που αναπτύσσονται στο Δήμο μας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, συνεχίζεται και φέτος η δωρεάν παροχή λογιστικών υπηρεσιών. Ο Δήμος μας στέκεται αρωγός καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ουσιαστικής στήριξης όλων των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε.

Η υλοποίηση της δράσης θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27/05/2020 και θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη για όλο το μήνα Ιούνιο τις ώρες 17.00 – 20.00 στο ισόγειο του Δημοτικού κτιρίου επί της οδού Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα.

Διεύθυνση: Αχαρνών 464 & Αγ.Αναργύρων, Τ.Κ. 14343, Νέα Χαλκηδόνα – Τηλ: 210 2532047

  • Αναζήτηση οικιών προς μίσθωση από το Πρόγραμμα ESTIA II – (Rental accommodation scheme for asylum seekers in Nea Filadelfia- Nea Chalkidona)

H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας– Ν. Χαλκηδόνας (Κ.Ε.Δ.Ν.Φ.Ν.Χ.), αναζητά οικίες προς μίσθωση στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ESTIA II (Rental accommodation scheme for asylum seekers in Nea Filadelfia- Nea Chalkidona) το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μίσθωση αφορά στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2020, με δυνατότητα επέκτασης για το 2021. Η σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη πραγματοποιείται μετά από επίσκεψη της Επιτροπής Πιστοποίησης της Καταλληλότητας των διαμερισμάτων και αντίστοιχης έγκρισης αυτής.

Καλύπτονται:

1. Η καταβολή του μισθώματος με δυνατότητα τρίμηνης προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2020.

2. Όλοι οι λογαριασμοί (νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).

3. Η καθημερινή φροντίδα θεμάτων που αφορούν στη διαβίωση των προσφύγων με εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

4. Η ασφάλιση των οικιών αυτών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210-2523584 και ηλεκτρονικά στο kednf2@dimosfx.gr

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αγ. Αναργύρων 9 στη Νέα Χαλκηδόνα Τ.Κ. 14343, είτε (υπογεγραμμένες) ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση kednf2@dimosfx.gr.

“Αναζήτηση νέων οικιών προς μίσθωση από το Πρόγραμμα ESTIA II”, καθώς και την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Πρόγραμμα ESTIA II – ΚΕΔΝΦΝΧ

Τηλ: 210 – 2523584

  • 48η Δράση “Χωρίς Μεσάζοντες”

Την Κυριακή 31 Μ Α Ι Ο Υ 2020, θα πραγματοποιηθεί η 48η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’. Εξ’ αιτίας των απαγορεύσεων όλων των εκδηλώσεων-δράσεων λόγω της πανδημίας του κορονοιού, μείναμε μακριά σας για δύο μήνες…. Τα μέτρα άρθηκαν, και οι παραγωγοί μας από ολόκληρη την Ελλάδα θα μπορέσουν να είναι και πάλι κοντά μας, με όλα τους τα προιόντα εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά και συμβατικά αλλά και ιδιαίτερα από την Ανατολή!

Όμως επειδή η 7 Ιουνίου, (πρώτη Κυριακή του μήνα), είναι μέσα στο εορταστικό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, η δράση θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα όπως πάντα στον πεζόδρομο του Άλσους από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι…. Κάθε επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί τα προιόντα επιλογής του, χωρίς να υπάρχει η υποχρέωση να έχει εκ των προτέρων παραγγείλει αυτά, ή να έχει εγγραφεί σε κάποια λίστα. Στο τέλος της δράσης, όπως πάντα, συγκεντρώνονται τα προιόντα, τα οποία οι παραγωγοί, αλλά και απλοί πολίτες-δημότες προσφέρουν για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και του Φαρμακείου.

***Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α. Δ. Κ. σε συνεργασία με τους παραγωγούς, έχει αποφασίσει και θα πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας της υγείας, των καταναλωτών, παραγωγών, αλλά και όσων θα παρευρίσκονται στο χώρο, (αποστάσεις, μέσα απολύμανσης, κλπ…).

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Δύναμης Πολιτών
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.