Δημοτικό Συμβούλιο LIVE: Η “τηλεμαχία” στις οθόνες σας! (20/05 7.00 μ.μ.)

0

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση (Live Streaming) από την Fx-news την τακτική συνεδρίαση -μέσω τηλεδιάσκεψης- του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (20/05 – έναρξη 7.00 μ.μ.) που περιλαμβάνει “καυτά” θέματα ημερησίας διάταξης, όπως την συνεργασία Δήμου – Μητρόπολης για την ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού δίπλα στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ν.Φ.!

Λόγω προβλήματος στο Youtube δείτε στην σελίδα μας στο Facebook την συζήτηση για την συνεργασία Δήμου – Εκκλησίας για την κατασκευή παιδικού σταθμού:

https://www.facebook.com/Fxnewsgr/

 

Δείτε τα θέματα της ημερησίας διάταξης της συνεδρίασης

  1. Έγκριση δωρεάν ταφής Λαζάρου Τομπούλογλου, τιμής ένεκεν.

  2. Μερική ανάκληση της αριθ. 210/2017 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης αποδέσμευσης οικογενειακών τάφων Δημοτικού Κοιμητηρίου (επανεισαγωγή).

  3. Ένταξη υπηρεσιών είσπραξης οφειλών Δήμου στο Διατραπεζικό Σύστημα (ΔΙΑΣ) προς διευκόλυνση των ηλεκτρονικών πληρωμών.

  4. Καθορισμός συντελεστή κατηγορίας Γ΄ τελών διαφήμισης έτους 2020 και εφεξής, βάσει της αριθ. 48/2020 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής (επανεισαγωγή).

  5. Α. Συγκρότηση και Ορισμός μελών Επιτροπής και Β. Έγκριση κριτηρίων επιλογής δικαιούχων για το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών του Δήμου σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το έτος  2020.

  6. Γνωμοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73  του  Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), επί των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ», βάσει της αριθ. 14/2020 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ. (επανεισαγωγή).

  7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης με την Ι.Μητρόπολη Ν.Ιωνίας & Φιλαδελφείας για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου στο Ο.Τ. 167 Δ.Ε.Ν.Φ. με σκοπό την ανέγερση Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού, βάσει της αριθ. 23/2020 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ.

  8. Έγκριση διάλυσης σύμβασης της μελέτης «Πράξη εφαρμογής Π.Μ.Ε. Μπριτάνια» (επανεισαγωγή).

  9. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας – Κανονιστικό Πλαίσιο Λειτουργίας.

  10. Έγκριση υπογραφής από τον Δήμο της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες.

  11. Αντικατάσταση Προέδρου ομάδας ασφαλείας προσωπικών δεδομένων.

  12. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (Α.Μ. 197/2017) (επανεισαγωγή).

  13. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και Συγκρότηση επιτροπής  προσωρινής  & οριστικής παραλαβής  του έργου «ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ» (Α.Μ. 64/2016).

  14. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και Συγκρότηση επιτροπής  προσωρινής  & οριστικής παραλαβής  του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ» (Α.Μ.101/2016).

  15. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου (επανεισαγωγή).

     

https://www.youtube.com/watch?v=VKwZ-P0CmYw

Προηγούμενο άρθροΗ Δημοτική αρχή τίμησε την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη λαθροδιακινητής μεταναστών από το τμήμα Ασφάλειας Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.