Δράσεις των Εθελοντών Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας

0

  • Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων των Λυκείων οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ προσέφεραν, την Πέμπτη 30/4, φιάλες αντισηπτικού των 500 ml στο 1ο Λύκειο ΝΦ για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης και τους καθηγητές τους. Επίσης, προσφέραμε αντισηπτικά στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ της Μητρόπολης Ν.Ι.&Φ. για τους ηλικιωμένους φίλους μας και το Προσωπικό, καθώς επίσης και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – ΚΗΦΗ του Δήμου, το Προσωπικό του οποίου παρασκευάζει και διανέμει τα γεύματα των απόρων συμπολιτών μας.
  • Με μεγάλη προσέλευση και συλλογή σημαντικού αριθμού μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε, στις 8/4 στο ΠΠΙΕΔ, η έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Σύλλογό μας. Η Αιμοδοσία είχε σκοπό την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος για τις ανάγκες των νοσούντων συνανθρώπων μας από covid-19. Η προσέλευση συμπολιτών και μη υπήρξε αθρόα και συγκινητική.
  • Στις 18/3 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Ανθή Παπακώστα και την Κοινωνική Λειτουργό κα Ζωή Παλιούδη, κατά την οποία θέσαμε στη διάθεση του Δήμου Ομάδα Εθελοντών για υποστήριξη των κοινωνικών δομών.
  • Στις 10/2 προσφορά στον ΙΩΝΙΚΟ ΑΣ, για τις ανάγκες των αθλητών, 100 φιάλες νερό των 500 ml. Επίσης, παραδώσαμε στην Παιγνιοθήκη του Δήμου μας 30 φιάλες  αναψυκτικών, 1 κιβώτιο διάφορους χυμούς φρούτων και 1 κιβώτιο snack για τα παιδιά, και στον ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ 1 κιβ. διάφορους χυμούς.
Προηγούμενο άρθρο“Η ΚΕΔΕ στηρίζει επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην εστίαση”
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Εργασίες σε σχολεία ενόψει ανοίγματος την Δευτέρα (11/05)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.