Νέα Φιλαδέλφεια: Κρούσμα κορωνοϊού στο αμαξοστάσιο στους Απόμαχους

0

Θετικός στον κορωνοϊο βρέθηκε οδηγός τρόλεϊ από το αμαξοστάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά το τέλος της χθεσινής του βάρδιας και επικοινώνησε με τους προϊσταμένους του, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν τον γιατρό υπηρεσίας.

Ο οδηγός του τρόλεϊ ανέφερε στον γιατρό υπηρεσίας ότι είχε κάποια από τα συμπτώματα της νόσου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ο ΕΟΔΥ. Έπειτα από λίγη ώρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, για κλινικοεργαστηριακό έλεγχο. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι το δείγμα είναι θετικό και αμέσως δόθηκαν οδηγίες ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο οδηγός που δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα ετέθη σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ το όχημα με το οποίο πραγματοποίησε το χθεσινό δρομολόγιο παροπλίστηκε προκειμένου να απολυμανθεί.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η διαδικασία ιχνηλάτισης των επαφών του οδηγού από τον ΕΟΔΥ.

Σε καραντίνα μπήκαν και δέκα συνάδελφοί του για προληπτικούς λόγους.

ΠΗΓΗΠρώτο Θέμα
Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις για “την απολύμανση των κάδων”
Επόμενο άρθροΒραδινό βίντεο από το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.