Αίτημα… της Δύναμης Πολιτών

0

Η Δύναμη Πολιτών με ανακοίνωση που εξέδωσε, αιτείται την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου με τον ισχυρισμό ότι η δημοτική αρχήπαραδίδει σε ιδιώτη την καθαριότητα“…  Ο ισχυρισμός της παράταξης του τέως δημάρχου βασίζεται στην έκτακτη ανάθεση (9.000€) σε εξωτερικό συνεργείο, για την κατεπείγουσα -λόγω πανδημίας- απολύμανση όλων των κάδων απορριμάτων της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Μετά την ανακοίνωση-αίτημα της Δύναμης Πολιτών παραθέτουμε παλαιότερα δημοσιεύματα σχετικά με την ανάθεση (1.200.000€) σε ιδιώτη -επί θητείας- του τέως δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης κ. Βασιλόπουλο, για τη… συντήρηση του πρασίνου της πόλης…

Η ανακοίνωση

Η Δύναμη Πολιτών συμφωνεί με την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα που έχει ανακύψει με την προσπάθεια παράδοσης σε ιδιώτη υπηρεσιών καθαριότητας με πρόσχημα τις ανάγκες λόγω πανδημίας. Αντί να συνεδριάσει το ΔΣ με θέμα την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, όπως είχε δεσμευθεί η δημοτική αρχή στην τελευταία συνεδρίαση (23/3), προχωρούν σχεδιασμοί εν κρυτπώ και με συνοπτικές διαδικασίες, αγνοώντας τα συλλογικά όργανα. Επιπλέον οι λόγοι που αναφέρει το έγγραφο του αντιδημάρχου Καθαριότητας, αλλά επαναλαμβάνονται και σε σχετικό δελτίο που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου είναι προσχηματικοί και απλά αξιοποιούνται οι δυνατότητες που δίνουν οι ΠΝΠ της κυβέρνησης για να παραδοθούν υπηρεσίες σε ιδιώτες.

Σημειώνουμε ότι η δημοτική αρχή της Δύναμης πολιτών προχώρησε σε πλήρωση πολλών θέσεων εργασίας με μόνιμο προσωπικό και προγραμμάτισε και σχεδίασε την πρόσληψη και άλλων μόνιμων εργαζομένων για το τμήμα Καθαριότητας, δημιουργώντας μια υποδομή σε ανθρώπινο δυναμικό που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της πόλης. Ζητάμε να γίνει άμεσα συζήτηση για τα θέματα αυτά και να μην προχωρήσει κανένας σχεδιασμός πριν συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών

Ανανιάδης Νίκος
Ανεμογιάννης Γιώργος
Βασιλόπουλος Άρης
Εμμανουήλ Δανάη
Καλαμπόκης Γιάννης
Ντάτσης Κώστας
Παπαλουκά Ευτυχία

Δημοσιεύματα για την ανάθεση (1.200.000€) -επί θητείας Βασιλόπουλου- σε ιδιώτη της συντήρησης μέρους του πρασίνου της πόλης

«Φαρμακερά» ΒΕΛΗ από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Σφοδρή επίθεση κατά Δήμου και σωματείου εργαζομένων!

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Ενημέρωση κρουσμάτων & απωλειών (24.04.2020)
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Ενημέρωση κρουσμάτων & απωλειών (25.04.2020)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.