Προσφορά υγειονομικού υλικού στον Δήμο ΝΦ-ΝΧ

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έπειτα από ενέργειες της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα, παρέλαβε εχθές 16 Απριλίου 2020 από την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ,  συσκευασίες που η κάθε μία περιλαμβάνει: πέντε (5) μάσκες FFP1, ένα (1) αντισηπτικό διάλυμα των 100 ml με αλκοόλη 70%, πέντε (5) ζευγάρια γάντια, τρία (3) αντισηπτικά ατομικά μαντηλάκια αλκοόλης – αλόης, που θα διατεθούν στους αστέγους της πόλης μας.

Επίσης, παρελήφθησαν διακόσιες (200) υφασμάτινες χειρουργικές μάσκες με λάστιχο βάσει εγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών και εκατόν πενήντα (150) αντισηπτικά διαλύματα με αλκοόλη 70% σε συσκευασία των 250 ml και 500 ml με αντλία, τα οποία θα διατεθούν στις δομές και στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, προτάσσει τις δράσεις του τόσο προς τους αστέγους όσο και προς το ζήτημα των νοικοκυριών που αντιμετωπίζουν την απειλή της στέρησης της στέγης σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα της FEANTSA και καλεί όλους τους φορείς του κοινωνικού κεφαλαίου της πόλης μας να συμβάλουν σε αυτές.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ευχαριστεί τα μέλη της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ και προσωπικά την Αντιπρόεδρο Χριστίνα Σούκερη για τη στήριξή τους.

Προηγούμενο άρθρο6 νέα οχήματα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠασχαλινό μήνυμα του Μητροπολίτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.