Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση, σχετικά με διευκρινήσεις που ζητά η “Λαϊκή Συσπείρωση” για την προσεχή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου ΝΦ-ΝΧ:

Αναφορικά με την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που συγκαλείτε για τις 29/4/2020, παρακαλώ να διευκρινιστεί:

 

Α) Εάν θα γίνει μαγνητοφώνηση της τηλεδιάσκεψης (πρακτικά).

 

Β) Γιατί συνεχίζει να μην έρχεται στην Οικονομική Επιτροπή θέμα ελαφρύνσεων στα δημοτικά τέλη για καταστήματα και νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της κατάστασης όπως δεσμευτήκατε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Θυμίζω ότι στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ζητήσατε το θέμα να συζητηθεί μετά από μία εβδομάδα ώστε να το επεξεργαστείτε και να το περάσετε από οικονομική επιτροπή. Θεωρώ ότι ένας και πλέον μήνας που πέρασε θα έχετε μελετήσει επισταμένως το θέμα, και μπορείτε να το εισάγετε.

 

Γ) Γιατί δεν έρχεται στην Οικονομική Επιτροπή εκ νέου το θέμα του Στρατιωτικού Εργοστασίου; Δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση στην ερώτησή μας, αντίθετα μας κοινοποιήθηκε στις 6 Απρίλη σχετικό έγγραφο από την ΕΥΔ  ΕΠΑΝΕΚ το οποίο επιβεβαιώνει το πρόβλημα που επεσήμανε η Διευθύντρια των Τ.Υ. , δηλαδή ότι η προηγούμενη απόφαση σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Κανταρέλλη  είναι παράτυπη θα  οδηγήσει σε σοβαρή οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο.

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας 

Νίκος Σερετάκης


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!