Γιάννης Βούρος: Ανακάλεσε Χρ. Γρετζελιά – Ανθή Παπακώστα η νέα αντιδήμαρχος

0

Σε ανάκληση του αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής Χρήστου Γρετζελιά και σε ορισμό νέας αντιδημάρχου προχώρησε ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος, μετά και το “διαζύγιο” με την παράταξη του Παντελή Γρετζελιά (Ξανά Μαζί).

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ανακάλεσε από αντιδήμαρχο τον κ. Χρήστο Γρετζελιά για σοβαρούς λόγους, όπως:

  • Της χωρίς έρεισμα αντίθετης με τις αρχές και τις θέσεις της δημοτικής Αρχής στάσης του με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το κλίμα συνεργασίας και να προκαλούνται προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου (π.χ. μη ψήφιση καθορισμού τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου, έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του Έργου «Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων πλατείας Ελ.Βενιζέλου κ.α).
  • Για το γεγονός ότι διαπιστώθηκε σοβαρότατο θέμα παντελούς έλλειψης διάθεσης συνεργασίας με το Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου από πλευράς Αντιδημάρχων.
  • Της συχνής αντιπαράθεσης με φανερή την διάθεση αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας, παρότι είναι Αντιδήμαρχος, σε σοβαρές λειτουργικές αρμοδιότητες, ενέργειες οι οποίες δεν συνάδουν με το αξίωμα που έφερε και τη φιλοσοφία του άρθρου 59 παρ. 1 του ν. 3852/2010.
  • Της έλλειψης τακτικής ενημέρωσης του Δημάρχου ως όφειλε, για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
  • Για το γεγονός ότι αν και του ζητήθηκε από το Δήμαρχο να υποβάλει την παραίτησή του δεδομένου ότι έχει καταστεί αδύνατη πλέον η όποια συνεργασία μαζί του, μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται συχνά φαινόμενα δυσλειτουργίας στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Ταυτόχρονα η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι την θέση αντιδημάρχου Κοινωνικής πολιτικής θα λάβει η δημοτική σύμβουλος της παράταξής του, Ανθή Παπακώστα.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Χωρίς αντισηπτικά Εφορία Ν.Ι. & ΚΕΠ Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 11 νέα κρούσματα – 84 συνολικά η νέα ενημέρωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.