Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ!

0

Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ καθώς χθες Παρασκευή (20/3) άνοιξε τον Μητροπολιτικό ναό του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων και κάλεσε τους πιστούς στη λειτουργία για τους Χαιρετισμούς, την οποία τέλεσε κανονικά, παρά τη σχετική απαγόρευση. Μάλιστα, οι καμπάνες χτυπούσαν κανονικά, καλώντας τους πιστούς να προσέλθουν στην εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης αφού παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε φτάσει ακόμα η εγκύκλιος του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του ξεκαθαρίστηκε πως την επόμενη φορά θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Προηγούμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (21.03): “35 νέα κρούσματα – 530 σύνολο – 13 νεκροί…”
Επόμενο άρθροΟι δράσεις του Δήμου για τον κορωνοϊό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.