ΝΦ-ΝΧ: ΕΛ.ΑΣ. & Δημοτική αστυνομία για την τήρηση των μέτρων

0

Από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και έπειτα από τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, σε κοινή σύσκεψη με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, Αστυνόμο Α’, Ηλία Τσαγκάρη καθώς και με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Σωτήρη Κοσκολέτο, αποφάσισαν από κοινού δράσεις που αφορούν την τήρηση των μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για την πρόληψη και την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους σε οχήματα και πεζούς, ενώ κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας ελέγχουν την κίνηση στο Άλσος, τους ελεύθερους και ανοικτούς χώρους της πόλης. Επίσης το κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας ξεκίνησε ενημέρωση σε όλα τα καταστήματα του Δήμου που παραμένουν ανοικτά για το κοινό και για τον τηλεφωνικό αριθμό (210.2518875) που μπορούν να καλούν οι ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας σε περίπτωση ανάγκης. Η συγκεκριμένη ενημέρωση επικοινωνεί και με ηχητικό μήνυμα με ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροCovid-19: Real Τime η εξάπλωση στην Ελλάδα (εφαρμογή)
Επόμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (24.03): 48 νέα κρούσματα – 743 σύνολο – 20 νεκροί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.