Κορωνοϊός-Ελλάδα: 11 νέα κρούσματα – 84 συνολικά η νέα ενημέρωση

0

Έντεκα (11) νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο αρμόδιος εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας. Έτσι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην επικράτεια ανέρχεται σε 83. Μάλιστα ανέφερε ότι στα 4 νέα κρούσματα δεν έχει καταστεί δυνατό να βρεθεί η πηγή έκθεσης.

Ο καθηγητής ανέφερε και νέα μέτρα προστασίας:

  1. Αποφυγή μη αναγκαίων ταξιδίων σε ευπαθείς ομάδες

2. Αναστολή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με πάνω  από 1.000 άτομα

3. Τήρηση μέτρων υγιεινής σε συνάθροισης άνω των 50 ατόμων και επίσης τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων να πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιασκέψεων

4.  Εργαστηριακός έλεγχος εντοπισμού του κορωνοϊού με αυστηρά κριτήρια

Τέλος, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων…

Ο υπουργός υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας σε δραματικούς τόνους δήλωσε: «Είναι καθήκον όλων μας η προστασία των ευπαθών ομάδων. Ζητώ από τις ευπαθείς ομάδες και όσους έχουν συμπτώματα γρίπης να καθίσουν σπίτι τους. Οι επόμενοι δυο μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι»…


Προηγούμενο άρθροΓιάννης Βούρος: Ανακάλεσε Χρ. Γρετζελιά – Ανθή Παπακώστα η νέα αντιδήμαρχος
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Κλείνουν το 1ο & 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι 24 Μαρτίου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.