ESTIA: Ανακοίνωση “Κοινωφελούς” για την σύλληψη “φυγόποινου” εργαζομένου

0

Η Κοινωφελής επιχείρηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (ΝΠΙΔ-ΟΤΑ) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη εργαζομένου του “προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών αιτούντων άσυλο – ESTIA”. Ο εργαζόμενος (συμβασιούχος) είναι ιρακινής καταγωγής και φέρεται να έχει καταδικαστεί σε 19 χρόνια φυλάκιση για “παράνομη διακίνηση μεταναστών!”:

21/02/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας– Ν. Χαλκηδόνας (ΝΠΙΔ-ΟΤΑ) θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι στις 19 Φεβρουαρίου 2020, μετά από έλεγχο της Άμεσης Δράσης, ταυτοποιήθηκε συμβασιούχος  του προγράμματος ESTIA με καταδικαστική απόφαση. Για τον λόγο αυτόν κρατήθηκε ώστε να οδηγηθεί το αμέσως επόμενο πρωινό ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση διερευνά για τη λήψη της καταδικαστικής απόφασης προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

 

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης έχοντας εμπιστοσύνη στις αρχές, καταδικάζουν κάθε αξιόποινη πράξη  καθώς το πρόγραμμα ESTIA προσφέρει σπουδαίο έργο, υποστηρίζοντας εκατοντάδες αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες.

 

Κοινός μας γνώμονας είναι η διαφάνεια, και για τον λόγο αυτόν η Επιχείρηση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

 

Προηγούμενο άρθρο“ΒΟΜΒΑ” στο ESTIA: Συνελήφθη εργαζόμενος για “διακίνηση μεταναστών”!
Επόμενο άρθροESTIA: “Πυρά” Βούρου κατά Βασιλόπουλου μετά και την σύλληψη “φυγόποινου” εργαζομένου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.