Π.Π.Ι.Ε.Δ.: «Εξερεύνηση των βυθών, ένα ταξίδι στο χώρο και στον χρόνο»

0

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς «Ανδρέας Παπανδρέου» και ο Σύλλογος ΟΑΣΗ-ΔΡΩΜΕΝΟ, σας προσκαλούν σε ομιλία με θέμα «Εξερεύνηση των βυθών, ένα ταξίδι στο χώρο και στον χρόνο». Η ομιλία θα δοθεί από την Καθηγήτρια του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκη Ευελπίδου.

 

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/3/20, ώρα: 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Π.Π.Ι.Ε.Δ., Λεωφόρος Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέφεια, Τηλ.: 2132049155 – 6.

 

Είσοδος Ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια:

Η Δρ. Δρ. MSc Νίκη Ευελπίδου, είναι Καθηγήτρια στο Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάκτωρ της Γεωλογίας από το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Γεωαρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Franche Compte (Γαλλία).

Η έρευνά της επικεντρώνεται στη γεωμορφολογία, τις μεταβολές στάθμης θάλασσας, την παλαιογεωγραφία, και τη μοντελοποίηση φυσικών κινδύνων. Το ερευνητικό της έργο περιλαμβάνει περισσότερες από 290 δημοσιεύσεις, έχει δώσει πλήθος διαλέξεων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πλήθος διακρίσεων, δύο πρόσφατες βραβεύσεις από την Ακαδημία Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ-Βίντεο: Highlights από τη συζήτηση για την πεζοδρόμηση
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Διακοπή ηλεκτροφωτισμού λόγω βλάβης ΔΕΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.