Μεγάλη επιτυχία για το 8ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

0

Ανώτερη διάκριση μαθητή του 8ου ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας στον Διαγωνισμό Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης Κάστορας – BEBRAS 2019-2020

 

O μαθητής της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας Χρυσάνθης Παναγιώτης έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης Κάστορας – BEBRAS 2019-2020, στην κατηγορία μαθητών Ε και ΣΤ΄Δημοτικού (11-12 ετών) και κατέλαβε την 2η θέση πανελληνίως μεταξύ 4.000 μαθητών!

 

Συντονίστρια εκπαιδευτικός για το σχολείο μας ήταν η καθηγήτρια πληροφορικής κα Σταυρούλα Σκιαδά. Σε επικοινωνία μας με τον καθηγητή του πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Φεσάκη υπεύθυνο του προγράμματος, ενημερωθήκαμε ότι ο μαθητής μαςπέτυχε επίδοση 93/100, η οποία είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά την 100/100 που εμφανίστηκε στα αποτελέσματα της κατηγορίας ΣΤ Δημοτικού.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας, συγχαίρουν τον μαθητή μας για την ανώτερη διάκριση που έλαβε και του ευχόμαστε καλή πρόοδο και επιτυχία σε κάθε του προσπάθεια.

 

Ο Δ/ντής του 8ου ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας

Ιωάννης Μακρής

Προηγούμενο άρθρο? “Αεργος… #arxontas… άεργος-λιβελογράφος!”
Επόμενο άρθροΠ.Π.Ι.Ε.Δ.: Σημαντική διάλεξη για την υγεία την Δευτέρα (24/02)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.