Έκοψαν την Βασιλόπιτα, Κ.ΑΠ.Η. Ν.Φ. & Π.Π.Ι.Ε.Δ.

0

 

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/01 η εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας στο Α’ ΚΑΠΗ της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο οποίος μετά τις καθιερωμένες ευχές, ευχαρίστησε θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν τους εργαζόμενους και τους υπευθύνους του ΚΑΠΗ, τονίζοντας πως θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους.

 

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Χ. Γρετζελιά, από τον επικεφαλής του συνδυασμού “Ξανά Μαζί” Π. Γρετζελιά, από τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Αναγνώστου, την σύμβουλο τοπικής κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή και την σύμβουλο τοπικής κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή.

Η όμορφη εκδήλωση πλαισιώθηκε από την μουσική παρέα του τοπικού πολιτιστικού – φυσιολατρικού συλλόγου “ΌΑΣΗ”.

 

Παρόντος του Δημάρχου και Προέδρου του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Γιάννη Βούρου, του Αντιπροέδρου του Χρήστου Κοπελούσου, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσου Κωνσταντινίδη, μελών του Δ. Σ. και φυσικά των εργαζομένων του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/01 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας για το 2020.

 

Μετά τις καθιερωμένες ευχές ο Δήμαρχος επανέλαβε στους εργαζομένους και τα μέλη του Δ.Σ. πως βασικός στόχος του είναι το Π.Π.Ι.Ε.Δ. να παραμείνει πυλώνας ανάδειξης της ιστορίας της πόλης μας, πυλώνας πολιτισμού, τονίζοντας παράλληλα πως οι άξιες αναφοράς δράσεις που πραγματοποιούνταν στο παρελθόν όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά και θα εμπλουτιστούν με νέες πρωτοβουλίες.

 

Τέλος εξήρε την συνεργασία του Αντιπροέδρου κ. Κοπελούσου με τους εργαζόμενους, γεγονός που συντελεί στην απόλυτα εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Προβλήματα στον δημοτικό φωτισμό περιοχών
Επόμενο άρθροΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ: «Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επιχειρησιακός Προγραμματισμός”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.