Νέα Χαλκηδόνα: Συνελήφθη Αφγανός “εγκέφαλος” σπείρας που λήστευε μετανάστες!

0

Ένας αφγανός 29 ετών συνελήφθη στη Νέα Χαλκηδόνα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Σε βάρος του 29χρονου που συνελήφθη στη Νέα Χαλκηδόνα εκκρεμούσε ένταλμα για ληστείες, καθώς και καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών για αντίσταση, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Αφγανός φέρεται να είναι ο αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας το 2018, έκαναν ληστείες με τη χρήση μαχαιριών σε βάρος μεταναστών.

Στην κατοχή του 29χρονου στη Χαλκηδόνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, δύο πλαστά δελτία ταυτότητας, καθώς και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ παραπέμφθηκε στους αρμοδίους εισαγγελείς.

ΜΕΣΩΕλληνική αστυνομία
Προηγούμενο άρθροESTIA ΝΦ-ΝΧ: Ανοιχτή επιστολή εργαζομένης στο πρόγραμμα προσφύγων
Επόμενο άρθροΗ “Δύναμη Πολιτών” μιλά για “διοίκηση μειοψηφίας”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.