Η πίτα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Νέας Φιλαδέλφειας

0

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου ο σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Νέας Φιλαδέλφειας “έκοψε” την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020 στο πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από την διοίκηση του Δήμου, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, καθώς και οι αντιδήμαρχοι, Μιχάλης Κουτσάκης και Τάσος Κωνσταντινίδης.
Παρόντες από το Δ.Σ. του Δήμου μας οι:  Άρης Βασιλόπουλος (επ. Δύναμη Πολιτών), Χάρης Τομπούλογλου (επ. Η πόλη της καρδιάς μας), Χρήστος Κοπελούσος (αντιπρόεδρος ΠΠΙΕΔ , αντιπρόεδρος συνδέσμου παλαιμάχων, επ. “ΤΩΡΑ”) και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Ευτυχία Παπαλουκά, Γιάννης Ουσταμπασίδης και οι τοπικοί σύμβουλοι Μανόλης Θεμέλης και Αγγελική Σουρτζή.

Το “παρών” έδωσε επίσης ο Απόστολος Κόντος πρ. διεθνής καλαθοσφαιριστής και πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων αθλητών όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού, ο
Στέλιος Σαρηδημητρίου πρόεδρος ένωσης παλαιμάχων Αθήνας (ε.π.α) και πρόεδρος Πετραλώνων , ο Γιάννης Τζέλης πρόεδρος Άτταλου, ο Γιάννης Θεοχάρης πρόεδρος Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, ο Χαράλαμπος Μπόβος πρόεδρος συλλόγου Πελοποννησίων, η Κλέα Ανθρωπέλου πρόεδρος Ποντίων Ν.Φ., ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης υπ. δημ σχέσεων
συλλόγου “Πίστη” και “Ευ αγωνίζεσθαι” και παλαίμαχος διεθνής διαιτητής, οι
Άγγελος Κουβέλης και Σόλωνας Τζέλης πρώην πρόεδροι Άτταλου, ο Νίκος Ανυφαντής πρώτος χρονικά πρόεδρος του συνδέσμου κ.α.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Ξενοφών Μπουσούς, σε συνεργασία με τον γενικό γραμματέα Γιάννη Ιντζεγιάν, έφεραν σε πέρας την επιτυχημένη -σύμφωνα και με τα σχόλια των παρευρισκομένων- εκδήλωση της κοπής της πίτας του συνδέσμου, ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, ευχήθηκαν χρόνια πολλά με υγεία σε όλους
και ανανέωσαν το “ραντεβού” μαζί τους για την επόμενη χρονιά.

Προηγούμενο άρθροΗ Κρήτες ΝΦ-ΝΧ έκοψαν την πίτα τους
Επόμενο άρθρο“Το #potami ΔΕΝ γυρίζει πίσω!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.