Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας

0

  • Την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου πραγματοποίησαν οι Εθελοντές ΠΠΝΦ, την Παρασκευή 7/2 στην Εστία τους επί της Πλατείας Προσκόπων Αϊδινίου. Παρόντες, οι Εθελοντές με τις οικογένειές τους και τα εν δυνάμει Μέλη του Συλλόγου, στους οποίους ανακοινώθηκαν οι μελλοντικές δράσεις.

  • Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου, οι Εθελοντές με την παρουσία τους στις 17,20&22/12 στην Πλατεία Πατριάρχου, ενημέρωσαν τους συμπολίτες για τις δράσεις τους, διανέμοντας παράλληλα Φυλλάδια του Συλλόγου, της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΟΑΣΠ.

  • Στις 20/12 και με ενέργειες των Εθελοντών, παραδόθηκαν από τον Όμιλο Σ/Μ ΑΣΤΕΡΑΣ: α) 8 κιβ. τρόφιμα και γκοφρέτες στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ του Ι.Ν. Παναγίτσας ΝΦ, β) 64 κιβ. ζυμαρικά & γκοφρέτες στην ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ και γ) από 1 κιβ. γκοφρέτες στο Γηροκομείο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ και στο Σύλλογο ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.

  • Στις 12/12 πραγματοποιήθηκε στο ΠΠΙΕΔ η 10η Εθελοντική Αιμοδοσία της κοινής Τράπεζας Αίματος ΔΗΜΟΥ ΝΦ-ΝΧ και ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ, κατά την οποία συνελέγησαν μονάδες αίματος για τις ανάγκες των δημοτών.

  • Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσαν οι Εθελοντές, για τα Μέλη και τους φίλους τους, το Σάββατο 14/12 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου ΓΕΛ. Party «60’s-70’s “memories”» το θέμα της, «έφηβοι» όλων των ηλικιών οι συμμετέχοντες, το κέφι στο ζενίθ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η προσφορά σε snack/ποτά/γλυκά γενναιόδωρη και ο απόηχος άκρως ικανοποιητικός, τόσο για τους παρευρισκόμενους όσο και για τους διοργανωτές.

  • Την Κυριακή 24/11 πραγματοποιήθηκε η ετήσια, απολογιστική, Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της, εγκρίθηκε ομόφωνα  από το Σώμα η επικαιροποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Νο -4- του Συλλόγου «Κινητοποίηση των Εθελοντών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», το οποίο στη συνέχεια κατατέθηκε στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

  • Για 9η συνεχή χρονιά, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ προσέφεραν υπηρεσίες στον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της ΑΘΗΝΑΣ 2019, την Κυριακή 10/11, με δυναμικό 16 Μελών τους σε δυο (2) βάρδιες. Στην Ηρώδου Αττικού, η ομάδα εξασφάλισε την απρόσκοπτη διέλευση των χιλιάδων, μικρών και μεγάλων, αθλητών προς το σημείο του τερματισμού του Αγώνα και έζησε δυνατές στιγμές συγκίνησης.

  • Την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδρομή τους, πραγματοποίησαν οι Εθελοντές την Κυριακή 20/10 σε Δελφούς & Αράχωβα, προσφορά του Συλλόγου στα Μέλη του. Επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο και το αξιόλογο Μουσείο των Δελφών, γευμάτισαν στην Αράχωβα και ενίσχυσαν την τοπική αγορά με την αγορά  παραδοσιακών προϊόντων.

  • Στις 10/10, το ΔΣ παρουσίασε στους Εθελοντές το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης σε περίπτωση Σεισμού, που εκπονεί μέχρι και σήμερα. Στο πλαίσιο του Σχεδίου, οι ομάδες εργασίας των Εθελοντών έχουν καταγράψει όλους τους ελεύθερους χώρους του Δήμου, έχουν επισημάνει τα ιδιαίτερα στοιχεία τους και ευελπιστούν να το ολοκληρώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την απαραίτητη συνεργασία και της Δημοτικής Αρχής.

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Ατταλος: Νέο διπλό “ανόδου” στη Νέα Ιωνία
Επόμενο άρθρο#Koympara: 9796 για τον #teos (& koymparo) – ΔΩΡΕΑΝ για τον #neo
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.